TruePS' i-presentation concept;
de meest complete aanbieding, ook voor het MKB.

  • Was het aanpassen van uw website tot nu toe een langdurige, kostbare aangelegenheid en is uw presentatie daarom niet altijd ècht up-to-date?
  • Bent u het beu afhankelijk te zijn van uw webbureau, die handige medewerker of die bedreven kennis?
  • Bent u nog helemaal niet aan uw internetpresentatie toegekomen!?
  • Wat houdt u tegen een eenvoudige internetwinkel met iDeal betaaloptie te beginnen?

Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is maar duizelt het u een beetje bij al die internet termen? Om aanwezig en juist gepresenteerd te zijn op internet zijn vele facetten van belang.

Moet u, als gebruiker, zich hierin verdiepen?

Gelukkig niet; TruePS levert u vanaf €29,99 per maand (excl. btw), een complete oplossing waarbij u gemakkelijk zelf knoppen, teksten, bestanden, plaatjes en foto's aan kunt brengen en deze kunt veranderen. Geen lange implementatietrajecten of grote investeringen voor hardware en software. Het enige wat u nodig heeft is een internet browser. 
Behalve voor ontwikkeling en technische realisatie van maatwerk, worden bij normaal gebruik, buiten het vaste maandbedrag, geen kosten in rekening gebracht. Dat is wel een hele mooie aanbieding, toch?

Klikt u hier als u vragen heeft of een aanbieding wilt ontvangen of vul het formulier hieronder in. Voor een vast maandelijks bedrag biedt TruePS i-presentation u al deze internetpresentatiefunctionaliteiten online!
Profiteer nu van deze aanbieding!

Meer informatie:

I-presentation is lekker gemakkelijk, toch?

U kiest voor dat gemak. Wij houden ons bezig met uw "html, POP3, metatags, aliassen, domeinrechtregistraties, hosting, vormgeving, mysql, forwarding, dns, ... etc".
In een intakegesprek koppelen we uw ideeën en doelstellingen aan de mogelijkheden van internet. Dan volgt het initiële concept ontwerp. Na uw goedkeuring wordt dit ontwerp in de development fase technisch omgezet in een concept website. Vervolgens geeft u op of aanmerkingen en na uw goedkeuring wordt uw internetpresentatie op het web gepubliceerd.

Daarna kunnen wij slechts nog helpen om uw doelgroep te prikkelen met awareness acties als prijsvragen, zoekmachineoptimalisatie, e-mailingen, enquêtes en i-brochures.

Overigens staan wij u, indien gewenst, ook ter zijde bij het ontwikkelen van teksten, een nieuwe huisstijl, het produceren van plaatjes, foto's en e-mailingen. En omdat het zo gemakkelijk werkt is een full-service optie ook echt niet duur.

Your email address: