TruePS WebZ

TruePS WebZ heeft oplossingen voor al uw internetvraagstukken. Van internetpresentatie tot het internetgeschikt maken van applicaties, van beveiliging op internet tot VPN-mogelijkheden.
Uw internetpresentatie is niet langer uitsluitend een middel om u op internet te profileren. Wilt ook u meer te weten te komen van degene die geïnteresseerd is in uw organisatie? Wij combineren uw presentatie met communicatie; daarmee begint het spel der ontlokking van gegevens.
Uiteraard krijgt deze uitwisseling gestalte op een manier die bij uw imago past. Vanzelfsprekend ligt de nadruk op het resultaat, de optimale inzet van de juiste middelen en vooral op de veiligheid hiervan.

Ook dragen wij bij aan de voordelen die te behalen zijn bij het intern, elektronisch uitwisselen van informatie. Dat kan verder gaan dan het distribueren en vergaren van gegevens via een nieuwsbrief of kennisbank op een intranet. Dit voordeel geldt ook binnen de gelederen van bijvoorbeeld een bedrijfskolom. Stelt u zich de mogelijkheden eens voor…

Welke webplannen wilt u realiseren?

AANBIEDING:
Ons doel is de aanwezigheid van bedrijven en organisaties op internet te stimuleren, te professionaliseren, het gebruik te vereenvoudigen en in totaal goedkoper maken.
Wij bieden u met 'i-presentation' een compleet concept met alle functionaliteiten om op internet gepresenteerd te zijn. Dit is inclusief hosting, de mogelijkheid om zelf knoppen, teksten en plaatjes op de site aan te kunnen passen, een gratis domeinnaam registratie of verlenging, onbeperkt aantal e-mail adressen, spamfilters etc..
Dit kost u slechts €29,99 per maand!
 
Wij nodigen u van harte uit om
ons nieuwe webconcept te beoordelen.